De mega concurrent

Zo organiseer je een zomers tuinfeest

Geplaatst op

Kies een tuinfeest thema of -kleur, misschien de kleuren van de omringende bloeiende struiken en planten. Kies tafelkleden, zitkussens en servetten in de kleuren van het gekozen kleurenpalet. Gedrapeerde stoffen zien er mooi uit voor zomerse tuinfeestjes en bieden extra bescherming tegen de zon als het warm weer is. Voor inspiratie voor je tuinfeest zit je hier op de juiste plek. Lees verder in deze blog voor diverse tips.

Host in stijl met een tropische Tiki Bar

Tiki-bars zijn op dit moment de ultieme tuinaccessoires, naast hangstoelen en hot tubs. Dit leuke meubelstuk geeft duidelijk aan waar de drankjes geserveerd worden. Een Tiki Bar, gevuld met de nieuwste modieuze gin en wijnglazen met tropische print, is er een om de hele zomer open te laten staan voor tuinfeestjes.

Creëer een instant feeststemming

Niets is zo feestelijk als simpele ballonnen en vlaggetjes. Geef je tuinfeest een vleugje kleur door de tafel te versieren met opvallende kleuren. Hang opvallende ballonnen en pompons op om de gelegenheid meteen op te vrolijken. Je kunt zelfs je eigen pompons maken van papier, zodat je het kleurenschema helemaal zelf in de hand hebt. Je kunt een kleurenthema bedenken waarmee je aan de slag gaat. Nog leuker: vraag de gasten om zich te kleden naar het thema.

Verlicht de tuin

Buitenlantaarns en -verlichting zijn een must als je het tuinfeest wilt laten doorgaan als de zon ondergaat. Door verschillende stijlen te combineren, creëer je een magische sfeer. Als je geen gazon hebt voor je lantaarns, kun je een soortgelijk effect bereiken door ze in grote, stevige potten op je terras of balkon te ‘planten’. Kies voor lampen op zonne-energie, zodat je niet hoeft te stoeien met verlengsnoeren of batterijen.

Zorg voor goede muziek

Muziek zorgt voor een gezellige sfeer en je kunt er alle kanten mee opgaan. Als je een dansfeestje wilt hosten kies je een leuke danslijst, maar je kunt ook gaan voor een relaxte sfeer. Er staan veel kant-en-klare lijsten online en je kunt er natuurlijk ook zelf een maken. De volgende stap is een goede speaker regelen, bijvoorbeeld de Sonos One standaard.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over woondesign een aanverwante onderwerpen. Leuk voor de nodige inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ demegaconcurrent.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden