De mega concurrent

Word slim, koop een boekenkast!

Geplaatst op

Je kunt je interieur opvullen met een leuke tafel, een nieuwe lamp of een grote televisie. Waar je niet zo snel aan zult denken is een boekenkast. Geheel onterecht, omdat een boekenkast je huis sfeer geeft en daarnaast is hij ook nog eens functioneel. In deze blog lees je waarom een boekenkast nodig is in je huis!

Waarom een boekenkast in je huis?

Zoals we net al zeiden is een boekenkast niet alleen sfeervol, maar ook nog eens functioneel. Je kunt er niet alleen boeken op kwijt, maar ook veel andere voorwerpen. Zet er een mooie vaas neer, koop een oude radio en zet die op de plank of plaats er je mooiste foto’s. Genoeg redenen om een boekenkast in huis te halen. Let er wel op dat je de boekenkast op een ordelijke manier in deelt. Zo zet je niet je boeken hier en daar neer, maar houd je die bij elkaar. Zo schep je orde in de chaos. Daarnaast is het goed om te weten dat een goedgevulde boekenkast een teken is van intelligentie. Het wordt in sommige kringen van de samenleving gezien als een statussymbool. Zet je boekenkast dus niet alleen maar vol met leuke voorwerpen, maar stop er ook wat boeken in. Je hoeft ze niet gelezen te hebben, maar hebben is al voldoende.

Zelf je boekenkast samenstellen

Je kunt nu zelf je boekenkast samenstellen, dit noemen ze ook wel een boekenkast op maat. Daarbij kun je zelf kiezen hoeveel verdiepingen je boekenkast is en hoe breed je boekenkast wordt. Op die manier past je boekenkast overal in je huis. Daarnaast is het goed om te weten dat je ook lades in je boekenkast kunt toevoegen. Heb je dus spulletjes die je liever niet in het zicht hebt liggen, dan kun je deze in de lades stoppen. Hierbij zou je kunnen denken aan speelgoed van de kinderen, dat roze kleed dat wel lekker zacht is, maar oerlelijk of de bordspelletjes. Denk er dus goed over na hoe je je boekenkast wilt indelen, dan heb je daar later profijt van!

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over woondesign een aanverwante onderwerpen. Leuk voor de nodige inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ demegaconcurrent.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden