De mega concurrent

Webshop in huis? Denk aan de productverpakking

Geplaatst op

We zien steeds vaker dat ondernemers een webshop in hun eigen woning creëren. Dat drukt niet alleen de kosten (je hebt namelijk geen bedrijfspand om te huren), het is ook nog eens logistiek gezien heel handig. Je verstuurt namelijk alles vanuit je eigen woning én je hoeft geen rekening te houden met reistijd. Afhankelijk van de soort webshop die je hebt, kan het heel lucratief zijn om na te denken over een hele eigen productverpakking.

Een luxe verpakking laten maken

Verkoop je producten die je in een speciaal jasje wilt steken? Dan kun je overwegen om een luxe verpakking te laten maken. Hiervoor kun je terecht bij een verpakkingsdeskundige. Je legt simpelweg je wensen en producteisen aan deze verpakker voor en hij maakt een luxe verpakking, helemaal op maat. En ook als je al een verpakking hebt, maar eens wilt kijken of je een beter aanbod kunt krijgen, kun je bij een verpakkingsdeskundige terecht. Maar waarom kies je nou voor een luxe productverpakking? Dat lees je hieronder.

De voordelen van een luxe verpakking op maat

De voordelen van een luxe verpakking op maat zijn er bijna te veel om op te noemen, dus we benoemen enkele van de belangrijkste. Een luxe verpakking is vaak voorzien van een bedrukking aan de binnen- of buitenkant, of aan beide kanten. Door deze bedrukking wordt jouw klant onbewust beïnvloed. Hij associeert jouw bedrukking of logo met een positieve ervaring (namelijk het uitpakken van een bestelling). Bovendien zorgt een leuke bedrukking voor meer herkenning. Een verpakking op maat is daarbij precies afgestemd op de grootte van je pakketten. Dat betekent dat je over het algemeen minder opvulmateriaal nodig hebt en dat er meer dozen op 1 pallet passen. Je vervoert dus minder loze ruimte.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over woondesign een aanverwante onderwerpen. Leuk voor de nodige inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ demegaconcurrent.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden