De mega concurrent

Wat kunnen we nog doen in het weekend?

Geplaatst op

Het is erg fijn om in het weekend iets te doen met het gezin. Dit is erg leuk omdat je natuurlijk na een week van werken ook een beetje moet kunnen ontspannen. Door de lockdown zijn er een aantal dingen die niet meer kunnen. Zeg maar rustig het meeste kan niet meer. Toch zijn er nog steeds zaken waardoor wij kunnen ontspannen in het weekend zodat we daarna door de week weer lekker aan de slag kunnen. Er zijn een aantal manieren om dit allemaal te organiseren, Het is altijd belangrijk dat je goed vervoer hebt voor de gezinsleden. Daarom is een goedkoop busje huren bij Bert Jonk een prima idee om je weekend een boost te geven!

Wat te doen in het weekend? 

De cafés en restaurants zijn dicht. Ook van theater zijn bioscopen hoeven we de komende tijd niet veel te verwachten. Gelukkig zijn er altijd nog dingen die je kunt doen buiten het huis waardoor je eventjes weer helemaal kunt opladen. Wij denken direct aan de verschillende natuurgebieden in Nederland. En dan met name de natuurgebieden die niet massaal bezocht worden. Wij raden je dan ook af om naar de toeristische trekpleisters als Zandvoort aan Zee te gaan, maar te zoeken naar een plek waar mensen minimaal komen maar waar de natuur wel maximaal aanwezig is.

Met het gezin eropuit 

Het is de bedoeling dat we zo weinig mogelijk mensen buiten het gezin zien. Dit om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het is daarom erg belangrijk dat je met je gezin dingen doet zodat je niet thuis vastroest op de bank. Door een busje te huren kun je met het gezin eropuit. Natuurlijk Is het ook mogelijk om met een huurauto weg te gaan. Wanneer je naar de provincie Friesland, Drenthe of Overijssel gaat, dan zul je zien dat hier veel natuurgebieden zijn waar het rustig is en waar je wel lekker kunt uitwaaien. 

Wanneer je echt even vlug naar buiten wilt met het gezin, dan is het altijd mogelijk om een wandeling door het park te maken. 

Probeer dan zoveel mogelijk naar buiten te gaan, dat is goed voor de gezondheid!

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over woondesign een aanverwante onderwerpen. Leuk voor de nodige inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ demegaconcurrent.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden