De mega concurrent

Voordelen van laminaat in je moderne woning

Geplaatst op

Met laminaat kun je gemakkelijk een sfeervolle woonkamer in elkaar zetten waar je jarenlang plezier van hebt. We nemen in deze tekst een aantal interessante dingen met je door waardoor het nog eenvoudiger wordt om de zaken zo te krijgen zoals je ze al zolang wilt hebben. Check onze tips en doe je voordeel met de inspiratie die we je geven. Wel even een creatieve draai eraan geven! Dat zorgt altijd voor de beste en meest persoonlijke resultaten. 

Scandinavisch interieur

Tegenwoordig (al vele jaren) is de Scandinavische stijl bijzonder populair. We zien in deze stijl het gebruik van natuurlijke materialen als geweien, schapenvachten en noem het maar op. Deze stijl is natuurlijk in het noorden van Europa ontstaan. Mensen daar vonden objecten en materialen in de natuur en maken daar vele honderden jaren hun interieur mee (nu niet meer zo letterlijk, maar laten zich er nu door inspireren op een moderne manier). Met de tijd is het allemaal veel moderner geworden, maar de basis van de stijl is nog steeds natuurlijke materialen en veel lichte tinten. Het is lang donker in het noorden daarom willen de mensen graag licht interieurs. 

Minimalistische stijl

Een andere stijl die nu erg populair is, is de minimalistische stijl. We zien hierin het gebruik van zo weinig mogelijk. Less is more. Maar wel weer strak design met elementaire vormen. In Japan zien we deze stijl ook, die noemen we eerder de zenstijl. Materialen die daarin een belangrijke rol spelen zijn natuursteen, bamboe en beton. 

Laminaat speelt in de hierboven genoemde stijlen een belangrijke rol. Door de vele soorten kleuren is het een ideale vloer om met deze stijlen te matchen. Daarbij is het ook een zeer bijzonder voordelige vloer. Het type dat je echt goed kunt gebruiken bij het inrichten van je ideale interieur. 

Blijf onze site volgen en lees al onze blogs. Dan ben je steeds op de hoogte wat er speelt in de wereld van design en wonen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over woondesign een aanverwante onderwerpen. Leuk voor de nodige inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ demegaconcurrent.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden