De mega concurrent

Veilig en prettig wonen: hoe doen we dat eigenlijk?

Geplaatst op

Je koffiezetapparaat steeds ontkalken is niet fijn. Relaxen in de ochtend en lekker bijkomen is een beter plan. In deze blog gaan we je tips geven hoe jij dit kunt voorkomen en verder nog een paar andere handige tips om te zorgen dat je veilig en prettig kunt wonen. Benieuwd naar de tips die we voor je hebben? We nemen ze snel hieronder met je door. 

Voorkom kalkaanslag

Het is erg gemakkelijk om je woning op een relaxte wijze in te richten en kalkaanslag te voorkomen. Dat is prettig voor het milieu, je gevoel voor schoonheid wordt niet telkens gefrustreerd. Met een waterontharder houd je je woning kalkaanslag vrii. Dat scheelt heel veel gezeur en geboen. Daarbij gaan apparaten gaan langer mee, doordat ze niet eerder stuk gaan door kalkaanslag die erin gaat zitten, zul je er geen extra geld snel aan hoeven uit te geven. Daarbij vragen ze minder stroom. Dat scheelt dus op de energierekening. Daar word je blij van en dan woon je dus prettiger. 

Veiligheid in huis / sloten

Wanneer apparaten meer energie vragen, dan kunnen ze te heet worden. Apparaten kunnen dan in brand vliegen. Zeker punten die je in de gaten moet houden. Zo kun je voorkomen dat er ongelukken gebruiken. 

Het is belangrijk dat je denkt aan de veiligheid van je woning, het checken van de apparaten hoort daarbij. Denk bijvoorbeeld ook aan nieuwe sloten als je oude sloten in je deuren hebt zitten. Een slotenmaker kan je helpen met een inbraakpreventieadvies. Ze doen een professionele check en dan zien ze snel of er sloten vervangen moeten worden. 

Blijf onze artikelen volgen, dan ben je altijd op de hoogte van interessante opties. Voor meer informatie kijk op https://www.waterontharder.com/

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over woondesign een aanverwante onderwerpen. Leuk voor de nodige inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ demegaconcurrent.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden