De mega concurrent

Tips: zo houd jij je ramen makkelijk schoon

Geplaatst op

Worden jouw ramen ook zo snel vies? Dan is het tijd om actie te ondernemen en maatregelen te treffen. Door beter om te gaan met je ramen en het goed schoon te houden zul je zien dat je beter uit je ramen kunt kijken en er meer plezier van hebt. Lees hier enkele tips om je ramen schoner te houden met poetsen, een inbouwsysteem glazenwasser, of het inhuren van een glazenwasser.

Glazen wassen

Het wassen van je ramen kun je prima zelf doen, maar het is wel belangrijk om dit goed aan te pakken. Zorg daarom voor een goede poetsdoek, schoonmaakmiddel en een trekker. 

Een inbouwsysteem glazenwasser is voor de professionals onder ons, maar als je echt serieus aan de slag wil met glazen wassen is dit ook aan te raden, zo zijn je glazen namelijk erg snel en makkelijk schoon. Een inbouwsysteem glazenwasser zie je vaak terug bij bedrijven, maar hij is ook perfect voor mensen die thuis veel ramen hebben.

Glazenwasser inhuren

Een inbouwsysteem glazenwasser zorgt voor hele schone ramen. De meeste professionele glazenwassers beschikken ook over een inbouwsysteem glazenwasser. Als je maar enkele ramen hebt die niet zo snel vies worden is dit misschien niet nodig, maar als je een groot huis hebt wil je wel een professional inhuren. Zoek simpelweg online naar professionele glazenwassers bij jou in de buurt en je zult er genoeg vinden. Vergelijk ook de verschillende prijzen. 

Aan de slag

Zodra je hebt besloten of je zelf aan de slag gaat met het schoonmaken van je ramen of het overlaat aan een professional kun je gaan beginnen. Indien je zelf gaat schoonmaken; zorg voor de juiste materialen. Je kunt in de meeste winkels wel een ramenwasser spray kopen die je kunt gebruiken voor de ramen. Poets met een doek en wat schoonmaakmiddel en gebruik de trekker om strepen te voorkomen. Je hebt niet per se een inbouwsysteem glazenwasser nodig, tenzij je professioneel aan de slag gaat.

Conclusie

Je houd je ramen gemakkelijk schoon, doe het zelf of laat het over aan een professionele glazenwasser.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over woondesign een aanverwante onderwerpen. Leuk voor de nodige inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ demegaconcurrent.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden