De mega concurrent

Tips om de koude dagen door te komen

Geplaatst op

Als het buiten koud is en er een strenge winter op komst is, is het belangrijk om jezelf goed warm, gezond en comfortabel te houden. Zo is het natuurlijk altijd goed om actief te blijven bewegen om je bloedsomloop op gang te houden. Toch is het niet altijd in elke situatie mogelijk om te blijven bewegen. Zo kun je bijvoorbeeld ziek zijn, invalide zijn of ben jij vaak thuis aan het werk. Het is dan niet altijd toegankelijk om te bewegen. Daarom geven we je graag wat tips om je thuis warm te houden in de koude winterperiode.

Verwarmingselementen

Uiteraard is de verwarming aanzetten de makkelijkste manier om jezelf warm te houden. Toch is het wel slim om een goede radiator aan te schaffen die wat zuiniger is, mocht je dit nog niet hebben. Tegenwoordig zijn er dan ook veel verschillende soorten radiatoren, hierdoor kan je makkelijk bepalen wat het beste bij jouw situatie past. We kunnen dan ook zeker de Thermrad radiator aanraden. Dit zijn radiatoren van zeer goede kwaliteit en dat ongetwijfeld voldoet aan al jou wensen. Deze radiatoren gaan jaren mee en kunnen zowel in je woonkamer als in je badkamer geplaatst worden. 

Mocht je geen geld hebben voor een goede nieuwe radiator? Dan zijn er ook talloze opties voor een goede kleine camping kachel. Dit is overigens wel alleen een optie voor kleine ruimtes of als je het dicht bij je hebt staan. Ook zou je eventueel voor een warmtedeken kunnen gaan. Dit heeft wat elektriciteit nodig, maar wel in veel kleinere maten. Dit deken zorgt dat je gehele lichaam verwarmt wordt en is tevens ook te gebruiken in bed onder de dekens.

Minder kosten, toch warm!

Toch is het niet voor iedereen toegankelijk om altijd maar de verwarming aan te hebben. Zeker in deze tijd met de hoge kosten is het niet altijd voor iedereen te betalen. Daarom geven we je uiteraard ook wat tips wat je kunt doen als de verwarming niet al te hoog aanstaat. Bijvoorbeeld:

  • Warm aankleden: Door je warm aan te kleden kom je natuurlijk een heel eind. Zorg voor een warme trui en dikke sokken. En als je toch thuis bent is een badjas natuurlijk ook niet weg te denken. Want waarom zou je het niet doen, het is lekker warm en niemand die je ziet toch?
  • Kruik: Een kruik is een rubberen zak warm je heet water in kunt doen, als je deze kruik onder een deken legt of bij je voeteneind in bed zorgt het ervoor dat het plaatselijk heerlijk verwarmd wordt. Een goedkope manier van verwarmen dus!
  • Douche: Het is ook zeker een goed plan om een warme (korte) douche te nemen als je het bed uit komt rollen. Hierdoor verwarmt je gehele lichaam. Als je je daarna direct warm aankleedt, blijft de warmte in je kleding hangen en ben je de komende uren zoet.

Hopelijk heb je wat aan deze tips en kun jij de koude winterdagen warm en gezond doorstaan.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over woondesign een aanverwante onderwerpen. Leuk voor de nodige inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ demegaconcurrent.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden