De mega concurrent

Snel je woning helemaal top krijgen

Geplaatst op

Er zijn verschillende woonstijlen waaruit je kunt kiezen en waar jij je voordeel mee kunt doen als je bijvoorbeeld je woning helemaal opnieuw wilt inrichten. Veel mensen laten zich inspireren door wat ze online zien en daardoor gaan ze weer anders kijken naar hun design en weten ze zo ineens hoe ze het moeten maken, terwijl ze bijvoorbeeld daarvoor heel erg veel tijd verspilt hebben aan het nadenken erover en dan zonder resultaten maar weer de boel de boel te laten. Dit uitstelgedrag gaan wij natuurlijk vandaag met deze blog doorbreken.

Scandinavische stijl 

In het noorden van Europa zijn de Scandinavische landen beroemd om hun minimalistische stijl waarin veel gebruik gemaakt wordt van verschillende natuurlijke elementen die in de natuur aldaar gevonden worden. Deze worden al eeuwenlang gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan vachten, geweien en natuurlijke materialen als hout. Bekijk voorbeelden voor deze specifieke stijl en kies altijd lichte tegels wanneer je gaat werken in deze stijl.

Bij https://www.rbtegels.nl/ hebben ze tal van toffe tegels die passen bij je design. De Scandinavische stijl is een lichte stijl en zo zal je woning ook lekker licht overkomen.

Industriële stijl 

Wanneer jij houdt van een wat stoerder stijl en bijvoorbeeld een fabrieksesthetiek helemaal geen probleem vindt in je woonkamer, waarom zou je ook want het is een zeer populaire stijl, dan is het leuk om de industriële stijl aan te hangen. Beton, steigerhoutpallets en roestvrij staal, het zijn allemaal materialen die je vaak terugziet in deze bijzondere stijl. Het is wel opvallend dat het een stijl is die vooral in de fabrieken van vroeger te zien was en nu in de residentiële ruimten een grote rol speelt, en al jaren, dit is dus wel het bewijs dat het echt een populaire stijl is die nog een tijdje mee kan en daarom kun jij gerust je woning onderdompelen in deze mooie interieurstijl.

Lees ook even een andere blogs op onze site om de nodige inspiratie te vangen. Zo wordt het wel heel gemakkelijk om bijvoorbeeld jouw woondesign op-en-top te krijgen. Dat is toch precies het doel dat we nastreven! 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over woondesign een aanverwante onderwerpen. Leuk voor de nodige inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ demegaconcurrent.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden