De mega concurrent

Poorten voor je tuin in 2021

Geplaatst op

Voor veel mensen is de tuin een punt van rust. Ze gaan erheen om een frisse neus te halen of misschien een sigaret roken als ze rokers zijn. Wij hopen natuurlijk dat je gaat voor de eerste optie. Een tuin is pas erg mooi wanneer je er een geslaagde stijl in aanbrengt met een aantal interessante elementen waar je jarenlang van kunt genieten. Vandaag gaan we een beetje bijpraten over wat er allemaal mogelijk is tegenwoordig.

Hekwerk met poort

Al vele eeuwen is het hekwerk bijzonder in trek bij mensen. Dit komt natuurlijk doordat het ding de tuin en de woning veilig hout voor ongewenste indringers kunt tegenwoordig zijn er veel stijlen verkrijgbaar voor je hekwerk en poorten. Online kun je kiezen uit vele mooie poorten voor buiten. Het is erg makkelijk om een bestelling te plaatsen. Het gewoon de stijl die je leuk vindt en de speciale afwerking. 

Rancho of pergola 

In het zuiden van Europa zijn het bekende gasten in de tuin: rancho of de pergola. Het gaat er bij deze twee dingen omdat je lekker overdekt zit. In het zuiden van Europa zal het niet vaak regenen, maar in ons kikkerlandje gebeurt dat natuurlijk wel en ook in de zomer. Door deze twee elementen of een avond te realiseren zul je altijd ook met slecht weer buiten kunnen zitten met familie en vrienden.

Tuinhuis of blokhut 

Iets wat meer past in Nederland van oudsher is de blokhut of tuinhuis. Deze bouwwerken kunnen makkelijk dienst doen als buiten logeerkamer, wanneer is natuurlijk mooi ingericht en ze comfortabel zijn qua isolatie een grote. Ook is het mogelijk om er een buiten studio, sauna of een opbergschuur van te maken.

Dit zijn zo een aantal ideeën die bijzonder populair zijn de laatste jaren en ook relatief gemakkelijk gerealiseerd kunnen worden. Een tuinhuis of blokhut is bijvoorbeeld prefab beschikbaar waardoor het ding op locatie als een puzzel in elkaar gezet kan worden. Laat je inspireren door alles wat je ziet in je omgeving, kijk ook op internet om te zien wat er allemaal mogelijk is qua design voor je tuin.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over woondesign een aanverwante onderwerpen. Leuk voor de nodige inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ demegaconcurrent.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden