De mega concurrent

Maak een gezellige eetkamer met deze stappen

Geplaatst op

Veel mensen richten zich voornamelijk op het inrichten van de huiskamer, maar dit betekent dat formele eetkamers soms verwaarloosd worden. Mogelijk heb je wel een bijpassende eetkamer set gekozen waar je van houdt, maar heb je nooit de tijd genomen om de kamer verder af te maken. Of mogelijk vulde je de kamer met meubels die je prachtig vond, maar kwam je erachter dat de stoelen helemaal niet handig en aangenaam zitten. Door de kleuren, meubels, decoraties en zelfs de kamerindeling opnieuw aan te pakken, kan je je eetkamer een nieuw leven inblazen door een ruimte te creëren die er warm en uitnodigend uitziet.

Tapijt

Verzacht een eigentijdse eethoek met een gezellig vloerkleed. Strakke, eigentijdse ruimtes zien er het gezelligst uit als ze in balans zijn met handgemaakte elementen, zoals een prachtig tapijt. 

Gekleurde muren

Gebruik vermakelijke kleuren op de muur om een omvangrijke ruimte op te fleuren. Een behoorlijke eetkamer klinkt mogelijk degelijk, maar dit kan vlug kil voelen. Rustieke kleuren zoals schorsbruin of mosgroen brengen de warmte naar boven in een eetkamer. Iedere diepe kleur zorgt voor een gezellig gevoel in een ruimte.

Eettafel en stoelen

De eettafel is het cruciaalste stuk uit de eetkamer. Zorg voor een mooie, opvallende tafel die tevens handig is. Hetzelfde geldt voor de stoelen. Comfort én de looks zijn van belang. Design eetkamerstoelen met armleuning bieden het allebei.

Prikbord

Zet een prikbord neer op een onvoorziene locatie in de kamer. Weersta de onuitgesproken regel dat eetkamers onpersoonlijk dienen zijn door een prikbord mee te nemen om actuele momentopnamen te bewaren. Bezoekers zullen het op prijs stellen om tijdens het avondeten ietwat te bespreken!

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over woondesign een aanverwante onderwerpen. Leuk voor de nodige inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ demegaconcurrent.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden