De mega concurrent

Je huishoudelijke apparaten schoon en mooi houden

Geplaatst op

Een lastige klus soms, dat schoonhouden van je huishoudelijke apparaten. Maar geen zorgen, we helpen je graag, zodat ze langer netjes en schoon blijven en ook nog eens langer meegaan! In deze blog bespreken we een aantal apparaten en onze tips ervoor.

De vaatwasser

Heb je wel eens je vaatwasser goed schoongemaakt? Zo niet, dan is dat de hoogste tijd! De restjes van het eten blijven achter in het filter, waardoor deze na een tijd verstopt kan raken. Om je vaatwasser schoon te houden, is het belangrijk om het filter af en toe schoon te maken met stromend water en een borsteltje en de rest van de vaatwasser eens in de zoveel tijd af te nemen met een doek met schoonmaakazijn. 

De wasmachine

Nog zo’n apparaat waar je vaak gebruik van maakt, maar waarbij je vast en zeker niet zo vaak denkt aan het schoonmaken ervan. Hij maakt zichzelf toch wel schoon? Misschien een beetje, maar hij moet nog altijd goed onderhouden worden, anders moet je al snel een nieuwe aanschaffen. Houd hiervoor het filter schoon, maak de randen schoon en laat het deurtje na elke wasbeurt even openstaan, zodat hij goed kan drogen. 

Onze belangrijkste tip

Een belangrijke tip, die we iedereen aanraden, is om een waterontkalker aan te schaffen. Deze helpt niet alleen om je vaatwasser en wasmachine in een goede staat te houden, maar ook je kranen, waterkokers en koffiezetters blijven er goed uitzien. Door een waterontkalker te kopen, vermijd je kalkaanslag op je apparaten, je kleding en op je glazen. 

Een waterontkalker

Een waterontkalker voorkomt en verwijdert kalkaanslag. De magneten in de waterontkalker zorgen ervoor dat calcium en magnesium geen kans meer krijgen om water te kristalliseren. Geen witte aanslag meer op je douchedeuren, je huishoudelijke apparaten en geen witte glazen meer! 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over woondesign een aanverwante onderwerpen. Leuk voor de nodige inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ demegaconcurrent.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden