De mega concurrent

Hoe tover je in korte tijd je hele tuin om?

Geplaatst op

De lockdown is voor iedereen zwaar en voor de een nog wat meer dan de ander. Helemaal in deze tijd van het jaar; in de winter is het lastig om het nog een beetje leuk te maken. Maar geen zorgen, in een mum van tijd is het weer lente! Wil je nou ook een mooie tuin hebben om deze lente en zomer van te genieten? Lees hieronder onze tips om binnen een korte tijd je hele tuin om te toveren.

  1. Maak je terras en tuinmeubels schoon

Een van de tips die we graag met je delen, is het schoonmaken van je terras en je tuinmeubels. Waarschijnlijk zien ze er niet meer zo gloednieuw uit en zijn ze aangetast door de weersomstandigheden. Maak daarom, als het een keer droog is, een sopje en begin met boenen. Voor de tegels is het handig om eerst even goed te vegen, zodat je de grootste boosdoeners van te voren weghaalt.

  1. Bestel online planten die het hele jaar goed blijven

De tuincentra zijn helaas gesloten, maar gelukkig hebben we toegang tot het internet. Zoek online eens naar planten die het hele jaar goed blijven of die elk jaar weer opnieuw zullen bloeien. Zo bespaar je een hoop gedoe in de toekomst. 

Wil je ook nog je lokale tuincentrum helpen? Kijk dan eens of zij een website of een Instagram- of Facebookpagina hebben. Het kan maar zo zijn dat je tuincentrum nog altijd de mogelijkheid aanbiedt om bij hen te bestellen en het zelf af te halen of bij je thuis te laten leveren. Een win-win situatie dus. 

  1. Leg kunstgras aan

Als je nog geen gras hebt in je tuin, is mooi kunstgras een aanrader. Je bestelt het eenvoudig online, bijvoorbeeld bij Kunstgrasconcurrent.nl en laat het thuis bezorgen. Vervolgens hoef je vrijwel geen voorbereidingen te treffen. Het gras plaats je eenvoudig op je stenen of zand. Op deze manier voorkom je onderhoud zoals grasmaaien en sproeien in de zomer.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over woondesign een aanverwante onderwerpen. Leuk voor de nodige inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ demegaconcurrent.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden