De mega concurrent

Hoe jij gemakkelijk scherp geprijsde meubels kunt maken

Geplaatst op

Omdat de industriële stijl tegenwoordig zo populair is, zien we steeds vaker objecten terugkomen in design die normaal gesproken op te zien waren op de bouwplaats of in de fabriek. Denk bijvoorbeeld aan de pallet. Al vele jaren wordt deze tertiaire verpakking gebruikt om producten op te vervoeren. Je vindt ze in vrachtwagens, bestelbusjes en zeecontainers op schepen. Je kan wel zeggen dat de pallet zo’n beetje de industriële standaard is om producten op te vervoeren. Nu is de pallet dus ook een veel gebruikt materiaal om meubels van te maken. Omdat het zo’n populair materiaal is, zijn veel beginnende ondernemers gebaat bij het gebruik van dit materiaal. Je kunt er meer over lezen in deze blog. 

Scherp geprijsde meubels maken

Het is tegenwoordig niet moeilijk meer om scherp geprijsde meubels van pallets te maken voor klanten die daarvan houden. Daarbij moeten ze ook houden van de industriële stijl, want het is een bijzonder industrieel materiaal zo’n pallet. 

Je kunt makkelijk meubels maken van pallets door bouwplannen van internet te downloaden en ermee aan de slag te gaan. Het is makkelijk bevestigingsmiddelen aan te schaffen waarmee je de pallets aan elkaar kunt bevestigen, maar dit laatste is niet nodig voor bijvoorbeeld een tafel of bank in de tuin. Je kunt kussens kopen die je op de pallets neer kan leggen en dat zit een stuk lekkerder. Dan zijn de meubels ook snel klaar. Wanneer je pallet meubels gaat verkopen, dan is het wel raadzaam om ze aan elkaar te bevestigen omdat de klant natuurlijk wel graag een afgewerkt meubelstuk wil.

Ecologische manier van werken 

Het is erg slim om pallets te gebruiken die bijvoorbeeld niet meer geschikt zijn voor de transportsector, maar nog wel prima onderdeel kunnen uitmaken van een tuinset. Op deze manier hoeven er geen nieuwe bomen gekapt worden voor het hout en door deze recycling zorg je ervoor dat je bedrijf ook direct ecologisch werkt. Dit laatste is ook iets wat je in je bedrijfsimago naar voren kan brengen, dat je dus een ecologisch bedrijf hebt dat aandacht heeft voor een beter milieu.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over woondesign een aanverwante onderwerpen. Leuk voor de nodige inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ demegaconcurrent.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden