De mega concurrent

Geld besparen, milieuvriendelijker wonen

Geplaatst op

Veel mensen in Nederland hebben en veel te hoge energierekening terwijl het een stuk lager kan, dit komt dan vaak doordat de woning waar ze inwonen niet goed geïsoleerd is. In deze blog willen we graag vertellen hoe je het beter kan doen. Door muurisolatie ga je veel geld besparen en je ecologische voetafdruk verkleinen. Neem het met ons door en kijk hoe je kunt profiteren van de informatie die we je bieden in deze blog. 

Een hoge energierekening

Het is zo belangrijk om voldoende isolatie in je woning te hebben en op een slimme manier met je energieverbruik om te gaan. Hoe zit het precies? Wanneer je in een oude woning woont, dan is het goed mogelijk dat deze op een ouderwetse manier geïsoleerd is of misschien zelfs wel helemaal geen isolatie heeft die noemenswaardig is. Het is erg belangrijk om een bedrijf er naar te laten kijken om zo te zorgen dat niet alle energie die je opstookt snel weer door de muren verdwijnt. Andersom is het ook zo, dat bijvoorbeeld in de zomer de temperatuur in de woning erg snel omhoog kan gaan en dan is het nodig om een airco aan te zetten die dan ook weer heel veel energie verbruikt om het binnen koel te houden. Bij koston.nl weten ze precies hoe ze je kunnen helpen. 

Energie besparen 

In deze tijd is het erg belangrijk om energie te besparen, daarom zijn er ook zoveel initiatieven om te zorgen dat de klimaatverandering vermindert en dat we weer meer duurzaam gaan leven. Er zijn allerlei dingen die je kan doen om te zorgen dat de duurzaamheid van je woning vergroot: neem zonnepanelen, kies voor een warmtepomp, laat dubbele beglazing plaatsen, zorg dus voor goede spouwmuurisolatie, isoleer je plafonds en vloeren. Neem een vloerverwarming, die verwarmt namelijk efficiënter dan een ouderwetse centrale verwarming of een open haard of kachel op hout. 

Zin om een beetje meer geld aan het einde van de maand over te houden? Het is mogelijk door de tips in deze blog toe te passen. Neem ze snel met ons door! 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over woondesign een aanverwante onderwerpen. Leuk voor de nodige inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ demegaconcurrent.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden