De mega concurrent

Gave ideeën voor je woonkamer in 2021

Geplaatst op

Er zijn tal van stijlen die je voor je woonkamer kunt kiezen. Interieurstijlen van nu zijn vooral eenvoudig en hebben een rustig en simpel kleurenpalet. Je kunt het beste kiezen voor een verfsoort die wat hoger qua prijs is, want dan heb je ook de beste resultaten.

Het merk Sikkens is bijvoorbeeld erg geliefd bij professionele bedrijven vanwege de goede dekking en de schitterende kleurintensiteit die de verf heeft. Het resultaat ziet er direct 20 keer beter uit in vergelijking met de wat goedkopere verfsoorten.

In deze blog geven we je een aantal tips over hoe je je woonkamer helemaal mooi kunt maken. 

Scandinavische stijl

Wij werken altijd het liefst uit een bepaalde stijl. De Scandinavische stijl is een van de populairste op dit moment. Dat komt door de lichte tonen die we in deze stijl tegenkomen. Daar wordt je gewoon direct helemaal relaxt van. In de Scandinavische landen hebben de mensen veel behoefte aan lichte tinten, omdat de dagen daar vrij kort zijn. Ze kiezen dan voor verfsoorten met een hoogwaardige dekkingsgraad. Het merk Sikkens hebben we zojuist al genoemd als een van onze favorieten om een goed resultaat te kunnen bereiken. 

Industriële stijl

Binnen de industriële stijl vinden we veel antraciet. Een kleur die bijvoorbeeld ook in de tuin veel voorkomt. Allerlei elementen als beton, tegels en meubels hebben deze kleur. In deze stijl kun je ook veel aparte dingen doen met oude industriële objecten, zo kun je gemakkelijk een oude bankschroef als kast in je woning zetten. Vroeger zou dat heel raar geweest zijn, nu is het bijna normaal te noemen. 

De bovengenoemde stijlen hebben allebei een minimalistisch karakter. Dit houdt in dat wat de ontwerpers binnen deze stijlen doen, altijd zo eenvoudig mogelijk moet zijn. Dat wat ze doen is minimaal, maar wel met de meeste overtuigingskracht. Zo beschouwd zijn het hele krachtige stijlen waarmee jij je woonkamer voor 2021 helemaal top in orde kunt maken. Blijf onze site volgen. We houden je op de hoogte van leuke nieuwtjes!

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over woondesign een aanverwante onderwerpen. Leuk voor de nodige inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ demegaconcurrent.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden