De mega concurrent

De voordelen van een gietvloer

Geplaatst op

De resin floors komen in een aantal kleuren, dus dat maakt het heel eenvoudig om om je gewenste interieur in te richten. We nemen verschillende pluspunten van deze vloer met je door. Let degelijk op, want we gaan je tevens verschillende stijl tips geven waar je simpel je huis mee kunt inrichten. Een hoop design plezier gewenst. 

Wat heb je werkelijk aan een gietvloer? 

Het is erg vermakelijk om je huis op een spannende en stijlvolle manier in te richten. Dat kun je zeker simpel voor elkaar krijgen als je kiest voor een degelijke basis. Die basis is de gietvloer. Een vloer ontworpen van kunststof, de gietvloer dus, is enorm sterk en heeft bovendien de eigenschap dat deze eenvoudig schoon is te krijgen. Zelfs met schoonmaakmiddelen die nogal agressief zijn, als je dat zou willen, want in de industriële sector, waar deze vloeren eerder te vinden waren, gebeurde dat nogal regelmatig, maar in een huis zou je dat mogelijk niet willen, maar het kan dus, dat is even de moraal van het verhaal! Een gietvloer bestaat uit kunststof, deze is in principe in elke tint te krijgen. Dat maakt het voor jou weer mogelijk om een vloer in de gewenste tint uit te zoeken, exact zo eentje die past bij het ideale plaatje dat je hebt van je woning. 

Stijladvies voor een gietvloer

Er zijn verschillende designstijlen waar je van kunt genieten als je werkt met een gietvloer. De meeste bewonderde woonstijlen van nu zijn de Scandinavische, industriële en de minimalistische woonstijl. Nummer een is de stijl uit het hoge noorden, daarbinnen vind je een hoop natuurlijke grondstoffen als hertengeweien en lichte kleden ontworpen van schapenwol. In de tweede stijl vind je grondstoffen en objecten die je gebruikelijk gesproken in de fabriek of op de scheepswerf zou vinden. Bovendien hebben we nummer drie, deze stijl is werkelijk een ´less is more´ stijl. Zo gering doen als mogelijk is, maar wat je doet, wel degelijk blijven plannen en ontwerpen zodat er de grootste zeggingskracht ervan uitgaat.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over woondesign een aanverwante onderwerpen. Leuk voor de nodige inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ demegaconcurrent.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden