De mega concurrent

De voordelen van een elektrisch verstelbaar bureau

Geplaatst op

Mensen zitten vele uren per dag voor hun werk of hobby. Het is een houding die niet altijd even goed is; te lang zitten is niet echt het beste wat je kunt doen. Daarom zijn er slimme mensen geweest die een speciaal bureau hebben uitgevonden waarbij je ook staande aan het werk kan. Een elektrisch verstelbaar bureau is een echte uitkomst omdat je niet de hele tijd hoeft te zitten, maar kunt afwisselen met staan. We noemen dit ook wel een zit-stabureau. 

Het voordeel van een zit-sta elektrisch bureau 

Wanneer je de hele dag aan het zitten bent, is dit een belasting voor je rug zeker wanneer je niet goed zit en je stoel niet ergonomisch afgesteld is. Sowieso is zitten de hele dag niet zo goed, dus dus er zijn mensen geweest die een bureau hebben gemaakt waar je ook kunt staande werken. Je kunt het gemakkelijk elektrische verstellen en daarmee op een bepaalde hoogte brengen zodat je staande kunt typen en naar je scherm kijken. De hele handel gaat dus omhoog wanneer jij de knop indrukt voor omhoog. Zorg er dan wel voor dat de kabels lang genoeg zijn die naar het stopcontact gaan.

Goede tweedehands 

Een zit-sta bureau is niet per se een gloednieuwe uitvinding, dus er zullen al wel tweedehands varianten van op de markt zijn die supergoed zijn omdat ze daarop uitgezocht zijn, daarom raden we jou zeker aan om eens te gaan kijken bij een verkoper die tweedehands kantoormeubelen aanbiedt. Dit heeft als voordeel dat er geen nieuwe kantoormeubelen gemaakt moeten worden op indirecte wijze en dat is weer goed voor het milieu. We wensen je veel succes met het uitzoeken van je ideale zit-sta bureau en hopen dat je bedrijf snel gaat groeien en je veel klanten blij zal maken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over woondesign een aanverwante onderwerpen. Leuk voor de nodige inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ demegaconcurrent.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden