De mega concurrent

De tuin goedkoop bestraten doe je zo!

Geplaatst op

Wil je dat jouw tuin er altijd strakjes bijligt, dan is het een goed idee om de tuin te bestraten. Het bestraten van de tuin kan vrij prijzig zijn, maar het zorgt er ook voor dat je tuin een compleet andere uitstraling krijgt. Gelukkig hebben we een goede tip voor je als je de tuin goedkoop van bestrating wilt voorzien. Je kunt getrommelde stenen gebruiken om de tuin mee te bestraten. Getrommelde stenen hebben qua uitstraling vaak veel weg van klinkers van gebakken klei. Getrommelde stenen worden echter niet van klei gemaakt, maar van beton. Dat zorgt er ook voor dat getrommelde stenen ook een stuk goedkoper zijn dan klinkers van gebakken klei. Zo kun je dus een hoop geld besparen als je de tuin gaat bestraten!

Getrommelde stenen hebben nog meer voordelen

Getrommelde stenen zijn dus relatief goedkoop, maar dat wil niets zeggen over de kwaliteit van de stenen. Sterker nog, getrommelde stenen hebben nog veel meer voordelen. Zo zijn deze stenen bijvoorbeeld ook zeer geliefd omdat ze na een regenbui snel weer droog zijn. Wat kleur en stijl betreft, heb je ontzettend veel keuze. Zo slaag je er dus altijd in om getrommelde stenen te vinden die goed op jouw persoonlijke wensen aansluiten. Het is dus wel aan te raden om eens goed na te gaan uit welke stenen je allemaal kunt kiezen. Ook wat afmetingen betreft, heb je ontzettend veel keuze.

Eventueel kun je de getrommelde stenen zelf plaatsen

Als je een beetje handig bent, kun je er ook voor kiezen om de getrommelde stenen zelf te plaatsen. Wanneer je zelf geen idee hebt van hoe je dit kunt doen, kun je beter wel betalen voor de plaatsing van de stenen. Dan betaal je in eerste instantie iets meer, maar dan weet je ook zeker dat de bestrating op de juiste manier wordt aangelegd.

Wil je getrommelde stenen aanschaffen? Ga dan eerst na wat voor stenen je precies wilt. Vervolgens kun je een aanbieder zoeken die deze stenen in zijn assortiment heeft. Dan is het slechts een kwestie van tijd voordat jouw tuin er weer strak bij ligt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over woondesign een aanverwante onderwerpen. Leuk voor de nodige inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ demegaconcurrent.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden