De mega concurrent

De gevolgen van hard water voor je huishouden

Geplaatst op

Wanneer je in een omgeving woont waar er sprake is van hard water, dan is het zaak om snel in te grijpen. Hard water zorgt namelijk voor kalkaanslag. Dit komt binnen via de watertoevoer en gaat zitten in al je aangesloten apparaten. Op vochtige plekken, zoals een kraan, toilet of douchecabine vormt zich ook kalk. Dit is herkenbaar aan de wit/gele aanslag. Dit is onhygiënisch en daarnaast schadelijk voor je apparaten. Ontdek hier meer over door snel verder te lezen.

De aanwezigheid van Kalk in huis

In het gemiddelde huishouden in Nederland stroomt er hard water door de waterleidingen. Hard water resulteert in kalkaanslag. Dit is overal in terug te zien. Het water is onder andere slecht voor de was en de kwaliteit van je kleding. Het reduceert ook de levensduur van allerlei apparaten die in aanraking komen met het water. Genoeg reden dus om ingrijpende maatregelen te treffen tegen de kalkvorming rondom het huis. Door hier op tijd bij te zijn bespaar je al een hoop problemen met kalkaanslag.

Kalkaanslag tegengaan

Door de strijd aan te gaan tegen kalkaanslag levert dit veel voordelen op voor het huishouden. Zo vind je straks geen kalkaanslag meer in je verwarmingssystemen, wasmachines en andere keukenapparatuur. De kalkaanslag hoopt zich op en zorgt ervoor dat alle aangesloten elektrische apparaten op den duur sneller kapot gaan. Dit vermindert dus drastisch de levensduur van de apparaten. Dit geldt voor alle apparaten die in aanraking komen met de watertoevoer van je woning. Dit geldt voor onder andere je koffieapparaat tot de wasmachine. Genoeg reden dus om zo snel mogelijk te zoeken naar oplossingen.

De strijd winnen tegen kalkaanslag

De beste manier om de strijd te winnen tegen kalkaanslag is het kopen van een waterontharder via antikalk.com. Door een waterontharder te kopen en aan te sluiten aan je hoofdkraan los je alle problemen op. Dit is namelijk een apparaat dat via magnetische straling voorkomt dat de stoffen in het water met elkaar kunnen verbinden. Zo kan er veel minder kalk vormen. Het apparaat werkt automatisch en heeft verder geen onderhoud nodig.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over woondesign een aanverwante onderwerpen. Leuk voor de nodige inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ demegaconcurrent.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden