De mega concurrent

Afbouwbedrijf to the rescue!

Geplaatst op

Een bedrijf voor de afbouw van je woning inhuren is een slim idee. Zo bespaar je veel tijd en matige resultaten wanneer je zelf geen held bent op bouw en afbouw gebied. Daar heb je dan de experts voor. Een woning waar je zo in kunt noemen we ook wel eens turnkey. Dat betekent dat je er bijna niets aan hoeft te doen. Erg handig!

Wat doet een afbouwbedrijf? 

Zij bouwen en werken het huis af volgens de wensen van de klant en in overeenstemming met de eisen rondom de bouwgrond en bouwvoorschriften. Met een bepaald budget kan men kiezen uit ontelbare keukens en badkamers, waardoor elke sleutelklare woning er uiteindelijk anders uitziet. Met alle factoren wordt rekening gehouden, en je geniet van de voordelen. Vaak bieden bedrijven afgewerkte projecten aan op grotere kavels, zodat je wat geld kunt besparen op de grond. Dit voordeel geldt ook voor de aankoop van materialen.

Mooie complete afwerking

Je kunt rekenen op een complete afwerking, inclusief de inrichting van de badkamer en keuken, de aanleg van de oprit, het gazon, en desgewenst zelfs de omheining. Maanden na de verkoop zal je woning geen kamers meer hebben die er als een bouwplaats uitzien. 

Een bedrijf regelt al het papierwerk voor je. Een groot voordeel omdat je zo minder stress ervaart. Natuurlijk staan alle documenten op je naam, maar je hebt er geen omkijken verder.

Bouwtijd

De bouwtijd van een dergelijk bouwproject is een stuk korter dan wanneer je met verschillende aannemers werkt. De weersomstandigheden spelen natuurlijk een grote rol en afhankelijk van of je kiest voor een volledig afgewerkt en ingericht huis of alleen een winddicht huis, kan de oplevering zo’n zes tot tien maanden later zijn.

Uit een recent onderzoek blijkt dat mensen onder de 35 steeds vaker kiezen voor een kant-en-klaar huis en geen zin meer hebben om maandenlang op een bouwplaats te kamperen. 40% geeft de voorkeur aan een nieuwbouwwoning waarvan 16% kant-en-klaar. Verschillende factoren verklaren de trend. Tweeverdieners hebben niet langer de tijd en zin om het bouwproces van A tot Z te volgen. Bouwgrond is schaars, duur en voor een groot deel in handen van projectontwikkelaars.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over woondesign een aanverwante onderwerpen. Leuk voor de nodige inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ demegaconcurrent.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden