De mega concurrent

4 Stappen naar een opgeruimde koelkast

Geplaatst op

Het netjes houden van je keuken is misschien wel het belangrijker dan welke andere kamer dan ook. We brengen er tenslotte veel tijd door, en van saaie klusjes kunnen leuke activiteiten worden gemaakt als we niet over rommel struikelen en naar citroensap zoeken. Ben je geen kei in het organiseren van je huis, maar zou je wel beter georganiseerd willen zijn? In deze blog vertellen we de 4 stappen naar een opgeruimde koelkast.

1. Gooi weg wat je niet gebruikt

Om te beginnen… als je een opgeruimde koelkast wilt, is de kans groot dat hij nu veel troep bevat. Gooi weg wat je niet meer gebruikt of wat over de datum is, om de koelkast minder rommelig te maken! Want laten we eerlijk zijn, niemand gaat ooit die verouderde sladressing gebruiken die je drie jaar geleden van een restaurant mee naar huis nam.

2. Bescherm je planken

Er bestaan platen die je op de planken in je koelkast legt om ze te beschermen tegen vieze vlekken. Deze zouden perfect zijn voor het opvangen van die onvermijdelijke sap vlekken en andere smeersels.

3. Gebruik bakjes en organizers

Gebruik bakjes en andere organizers voor je georganiseerde koelkast. Denk bijvoorbeeld aan een frisdrank rek. Ik denk dat het nog makkelijker is om op deze manier te organiseren, omdat je echt een aparte plek hebt voor bepaalde dranken en voedingsmiddelen.

4. Snack zone voor de kids

Creëer een snack zone, zodat de kinderen niet elke dag je mooi georganiseerde koelkast overhoop halen! Maak bijvoorbeeld een lade vrij die vol ligt met snacks en drankjes voor de kinderen. Label dit dan ook zodat ze weten dat dat hun ‘zone’ is.

Makkelijk om een georganiseerde koelkast te krijgen, hè? Oké, op naar de winkel voor wat plastic bakken… en misschien wat vuilniszakken. Is jouw koelkast zo aangedaan dat je een nieuwe nodig hebt? Bekijk deze Amerikaanse koelkasten en begin direct met een georganiseerde koelkast!

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over woondesign een aanverwante onderwerpen. Leuk voor de nodige inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ demegaconcurrent.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden