Douche en douchewanden

Is uw badkamer toe aan een nieuwe look? Bij De Megaconcurrent in Almere hebben we een uitgebreid en betaalbaar assortiment douchewanden, inloopdouches en douchecabines. Zonder dat u de hele badkamer hoeft te verbouwen creëert u gemakkelijk een nieuwe uitstraling in de badkamer door het plaatsen van een nieuwe douche.

Al onze douchecabines zijn voorzien van 6 of 8mm veiligheidsglas met NANO(anti-kalk)behandeling en een fraaie afwerking. Onze douchewanden zijn voorzien van 10mm dik glas en stabilisatiestangen. Bekijk ons aanbod in onze winkel in Almere of bestel direct via onze webshop www.demegaconcurrent.nl.

Douchewand Almere

Met een douchewand wordt er een afscheiding gemaakt van glas tussen de badkamer en de douche. Omdat niet de gehele ruimte wordt afsloten waarin gedoucht wordt zorgt een douchewand voor een ruimtelijker gevoel dan bijvoorbeeld een douchecabine.

Douchecabine Almere

De douchecabine sluit de ruimte waarin gedoucht wordt geheel af van de badkamer. Hierdoor heeft u minder last van water in de badkamer. Omdat er veel verschillende vormen douchecabines zijn, kunt u voor iedere badkamer een geschikte cabine vinden.

Mocht u vragen hebben over producten uit ons assortiment of een advies op maat willen voor uw badkamer? Neem dan geheel vrijblijvend advies met ons op voor meer informatie.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH